Wednesday, May 26, 2010

Berehat sebentar bersama saya.

 Mari teka apa entry pada kali ini,
Besar punya! Tahu tak tahu tak ? Okay masih tak tahu lagi beri yang ini pula kelapa dan orked, saya nak balik duit saya. Okay tahu dah ? Haha kelakar betul. Nampak kan how strong effect of commercials to us.

OHH aku suka betul tengok iklan sampaikan kalau tak puas hati tengok iklan dekat television aku mesti pergi tengok sendiri dekat youtube dan metacafe segala bagai. Heh. Semua iklan yang best mesti aku tak akan miss dan mesti tahu punya. Ecehh yang best je okay. Kenapa tak tv dekat Malaysia nih buat satu rancangan yang semuanya iklan je kan ? How cool ? Hahah sorry kepada yang tak suka iklan habis aku kena nanti nih. The one yang aku tahu tak suka iklan ofcourse my brother time iklan muncul je dia kata cepat tutup tv.Gembira tak terhingga rasanya kalau dia pergi keluar dengan kawan-kawan dan aku dapat tengok iklan puas-puas.Hahah annoying betul.

Korang tahu tak iklan ini sebenarnya terbukti dapat membuatkan seseorang lupakan masalah dan tekanan yang dihadapi , ini terbukti dengan hasil kaji selidik yang dilakukan oleh pakar-pakar. Okay tak juga dinafikan iklan ada buruknya dimana ia mempengaruhi budak kecik Hehe. Satu je aku bagi keburukan tak boleh lebih-lebih kutuk iklan yang aku minat. Tehee.

Mari kita lupakan dan ringankan kepala kita dengan benda benda yang melucukan dan menggembirakan hati kita.I mean why not you all see this video. Ini antara iklan yang sungguh best. Mari tengok.



Okay ini iklan twisties mesti mauuuu. Best okay. Lagu dia aku dah hafal. Ohh masuk exam sejarah korang ini, cepat semua hafal. Hee



 OHH so random aku terjumpa pula iklan ini. So aku ambil je. Iklan ini famous time dulu-dulu. Kelakar kan ?



Hahah. Best.(:

40 comments:

  1. huhu..iklan bawah best!!!igt dulu2..hehe..
    jap..napa tak letak shoutmix?huhu

    ReplyDelete
  2. iklan raya paling best! esp yg lembu tu

    ReplyDelete
  3. suke iklan roti tu.. lame xbeli kat babu tu..

    ReplyDelete
  4. i suke iklan bila nak raya. lagi2 iklan petronas :)
    superb

    ReplyDelete
  5. 1st time marel jumpa org yg suka tgk iklan..hee
    really shocked!marel plak if iklan 2 bnky sgt, mmg skit ati..kdg2 sapai xde mood da nk tgk tv..hee

    neway, keep it up a gud mood!hee

    ReplyDelete
  6. sorry out of topic.. i am following you now, girl :)
    ur nickname reminds me to someone that i love very much. yes, his nickname is cokii too..
    salam perkenalan :)

    ReplyDelete
  7. helo there...
    i ske iklan jgak...
    slalu watch on utube...
    including banned advert..
    it make me can't stop laughing!

    ReplyDelete
  8. to nenek moden : ohh tak tawu nape. malas kot. hee. tq btw(:

    to nina nurziana : hahah tq

    to purplelurve : yeahh. itu pun i minat.(:

    ReplyDelete
  9. to aimi : ohh u beli roti kat babu tu ke ? comel lah (;

    to aien : ohh i pun suka juga(:

    to marel : ohh tak minat sgt iklan lah nih. (;
    tq btw(:

    ReplyDelete
  10. to kanya nadra : ohh yeke ? ada ke nama laki coki ? unik tu. hee(: papepon thankss yeahh. ur name kanya nadra unik.(;

    to mizah : yeahh kita sama(:

    ReplyDelete
  11. hey there coki2..
    i want some choki2..
    hehee..
    nice to meet u..(:

    ReplyDelete
  12. tp x ske iklan jugak..
    esp tv3.. asenye kalo iklan aina gi mandi pon, pas mandi masih iklan lagi.. haih
    neway, i love choki2 too.. ;P

    ReplyDelete
  13. kdg2 suka iklan kdg2 xsuka..lama bangat...hahahha..tmbh tb 3..tol tu..uwawaw

    ReplyDelete
  14. haha suke2 =P
    oh btw ade awrd utk kamoo~ check it out =)

    ReplyDelete
  15. lol
    suke tgk iklan ka?
    heheh
    anyway, aku follow ko balik k!
    keep in touch babe!^^

    ReplyDelete
  16. hahahaha
    lawak oke suke iklan.
    tp mmg ade iklan best.
    terutama nak raya.
    weeee ^___^

    dah follow balik. thanks =)

    ReplyDelete
  17. yuppp2 iklan twisties mmg best. lagu siapp hafal hahahah~

    ReplyDelete
  18. dah follow you :) follow me back ?

    ReplyDelete
  19. to aqilah nur : ohh thank you awak(:

    to rowena : coki2 ? takde stok pulak. tehee(:

    to aina : hahah. mmg betol2 tak suka iklan nih. lajunye u mandi. tehee

    ReplyDelete
  20. to honeybunny : ohhh 50-50 lar nih. okay lah tuh. heh(:

    to jammbush : terima kaseh(:

    to missy ain : ohhh. ada award ? thank you. i amek nanti(:

    ReplyDelete
  21. to reen sofee : hahah yup. thanks btw(:

    to adeqq : hahah lawak ke ? malu dibuatnye. hermm. ohh betol tuh. time raya best2 iklan(:

    to akma : yeahhh. betul itu.hee

    ReplyDelete
  22. to ryna tari : ohh thankss. i will(:

    ReplyDelete
  23. sama lh..
    i suka iklan twisties mesti mau..
    kalau iklan tu keluar kat tb..
    i mesti tgk iklan tu sampai habes,hehe^^

    nice blog coki coki :))

    ReplyDelete
  24. salam.. blog walking.. :) klik on ur pizza hut nuffy ads. hit me back ;) have a nice day..

    ReplyDelete
  25. wee i loike the iklans too...hehe :)

    ReplyDelete
  26. hehe waa..jrg org suke iklan ;)

    suke iklan s.amani ngn dafi yg "mak saye kata, kalau kite nk tau muke isteri kite ms dier tua, tgk mak dier"

    haa cmtu kot dialog dier..hee~

    ReplyDelete
  27. iklan ?arghh ade masa suka la kalau iklan yg bes bes .kalau dapt iklan yg bekurun lame nye .bosan bosan .suke iklan maxis yang tunjuk beas pemain bola sepak malaysia tuh .cara dorang ckap sgt sgt semangat .yey malaysia boleh !!

    ReplyDelete
  28. ah tidak...ada gitar...sukeee

    ReplyDelete
  29. hai, tq follow saya...ur link sy ltk di http://genglia3003.blogspot.com/..
    keep on visiting me k..

    http://lia3003.blogspot.com/

    ReplyDelete
  30. to aleeza huda : wahhh yeke ? bagus2. kita serupa! tehee

    to pinqib : thankss(:

    to amalina : yeahh. samalah kita(:

    ReplyDelete
  31. to lyana hisham : ohhh iklan itu pun best jugak. (:

    to sopy : ohh thankss(:

    to aku chumel : wahh. minat gitar yek ? hee

    ReplyDelete
  32. to nuraisha : yup, terima kasih(:

    to nurul : ohh iklan axion ? yang mari2 puan dgr ini cerita tuh ehh ? wahh i masih ingat. hahah

    to lia : thankss kamu(:

    ReplyDelete
  33. iklan raya the best ! rs bekobar2 je dok tgok tv . teehee ! :DD

    ReplyDelete
  34. to shey : ohhh yup. mmg betul tuh.(:

    ReplyDelete