Sunday, June 20, 2010

SUKMA di Melaka.

Hai semua! Wah lama betul tak update blog nih. Korang semua sihat tak ? Mestilah sihat kan kalau tak takkan korang boleh baca blog ni kan. Kalau korang tak sihat pun aku sarankan baca blog saya ye sebab confirm boleh menyihatkan korang. Bahah over gila. Okay korang semua tahu kan sukan malaysia tahun ini dekat Melaka ? So aku sempatlah menyelitkan diri di majlis pembukaan itu. Wahhh memang best. Paling best sebab sekolah sendiri  masuk lah and jerit betul-betul punya bila nama sekolah disebut. Hahah kelakar betul. Mari tengok gambar pula. Zasss!

 The mascot. Itu kancil bukan tupai. 
 Persembahan bendera. Melaka!hehe(:

 Kontinjen Melaka.(:
Brunei.(:
Pahang.
 Larian baton. Soh Chin Aun ada Mirnawan pon ada. (:

 Perarakan masuk bendera rasmi SUKMA Melaka.
 Wahhh . konfius nak panggil obor ke obor-obor yep ? Hermmm.
 Bacaan ikrar.
Okay gambar yang bawah nih semua persembahan-persembahan.







12 comments:

  1. Woots Worldcup better HAHA.

    ReplyDelete
  2. Sukma? bila?DAh start ke?
    ketinggalan zaman gile aku.
    ;B

    ReplyDelete
  3. wow..cantik gambar niehh.. heee~
    best kn sukma melakaaa..

    ReplyDelete
  4. Thanks for d post sbb tak tengok pun sukma . so , bolee jugak dapat gambaran .

    ReplyDelete
  5. peoples are crazy with world cup most of us dont aware bout sukma. huhu

    ReplyDelete
  6. coki , mane menghilang ?
    lama tak nmpk update :D

    ReplyDelete
  7. to jfook: hoho. memang lah tapi still kena support gak sukan malaysia. hee(:

    to E ; hoho. dah habis dah pun. takkan tak tau kot. mesti x baca surt kabo nih. tehee. btw 10 smpi 19 jun hari tuh.(:

    ReplyDelete
  8. to atiqah ; hee. best kan kan.(;\

    to dolce : okayy. sama2

    ReplyDelete
  9. to aisha : ohh yeke ? best kan ? heh(:

    to benrauf : hoho. sukatilah.(:

    ReplyDelete
  10. to munira : hee. nak updatelah nih. tq yeahh.(:

    to uni : ohh tq kembali(:

    ReplyDelete